Horoscop IUNIE 2015 – Plouă cu bani pentru Vărsători, Gemeni şi…

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna iunie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

horoscop_iunie2015

Berbec

Pentru nativii nascuti sub acest semn zodiacal, luna iunie vine cu o multime de lucruri bune. Oportunitatile ce se ivesc sunt de-a dreptul uimitoare, iar Berbecii vor reusi absolut tot ce îsi propun. Orice obstacol vei înttmpina, vei reusi sa îl depasesti cu mare usurinta întrucât astrele te vor sprijini.

Pe plan profesional, oferte de munca noi se vor ivi pentru nativii din aceasta zodie. Lipsa de timp este singura piedica din calea succesului tau, însa cu putina îndemânare vei reusi sa remediezi si aceasta problema. Nu amâna lucrurile cu adevarat importante pentru a nu avea regrete mai târziu. Bucura-te de orice sansa ti se ofera. Ia initiativa, fa-te remarcata si vei reusi sa obtii jobul visurilor tale ori o promovare.

În ceea ce priveste relatia de cuplu, sageata lui Cupidon te-ar putea nimeri în momente în care nu mai sperai sa te îndragostesti. Daca esti deja implicata într-o relatie, vei simti ca relatia cu partenerul de viata trece la alt nivel. Gândurile vis se sincronizeaza si sunteti exact pe aceesi lungime de unda.

Taur

Nativii nascuti în aceasta zodie se vor confrunta cu mai multe situatii ce le vor schimba radical viata. Schimbarile sunt unele în bine, însa cum Taurilor nu le plac schimbarile, le va lua ceva timp pâna când se vor putea bucura de acestea. Acestia se bcuura si de o energie debordanta, care îi va determina sa fie mai activi decât sunt de regula.

Pe plan profesional situaţia este stabilă la începutul lunii, aşa cum le place Taurilor, însă spre finalul lunii iunie, lucrurile încep să se schimbe. Este bine să fii pregătită pentru a avea mai mult timp de gândire. Multe oportunităţi se vor ivi, însă vei avea de trecut câteva probe de foc înainte de a beneficia de acestea. Concentrează-te şi dă tot ce ai mai bun la locul de muncă pentru a avea un avantaj. Nu aştepta victoria cu mâinile în sân, treci la luptă şi câştigă aşa cum trebuie! E ok să te implici în mai multe proiecte, chiar dacă este foarte solicitant. Fii foarte atentă atunci când vine vorba despre colegii tăi întrucât invidia i-ar putea transforma în rivalii tăi.

Relaţia de cuplu se va stabiliza după o perioadă uşor agitată. Te bucuri de o perioadă în care toate merg bine între tine şi partenerul de viaţă aşa că trebuie să profiţi din plin de bunăstarea de care ai parte.

Gemeni

Luna iunie este pentru Gemeni o lună liniştită. Schimbări majore nu vor avea loc în vieţile acestora, iar planeta Mercur le va oferi ajutor celor care au o afacere.

Din punct de vedere financiar, lucrurile vor merge bine pentru nativii născuţi în zodia Gemeni care sunt antreprenori. Bineînţeles, câştigurile nu vor pica din cer, ci vor fi rezultatul unei munci intense. Cu cât îţi vei da mai mult interesul, cu atât se vor mări câştigurile tale. În primele 10 zile ale lunii, trebuie să fii foarte atentă la modul în care te comporţi cu colegii ori cu angajaţii tăi întrucât rişti să creezi o situaţie conflictuală.

Pe plan sentimental lucrurile vor lua o turnură cât se poate de interesantă. Apreciază eforturile jumătăţii tale pentru că altfel ţi se va reproşa lipsa de interes. Spune tot ce îţi trece prin cap şi dezbate orice problemă ai pe suflet. În relaţia cu prietenii apropiaţi trebuie să încerci să joci rolul mediatorului pentru a stinge micile conflicte ce se ivesc. Nu lua partea nimănui pentru a nu avea apoi remuşcări. Gândeşte totul la rece şi abia apoi ia iniţiativă.

Rac

Racii vor trece printr-o perioadă instabilă a vieţii lor în iunie 2015, o perioadă care ar putea fi caracterizată ca fiind interesantă şi deloc plictisitoare, dar va fi o provocare pentru ei. Luna iunie 2015 va cere de la Raci multă determinare şi putere de concentrare.

Sfera profesională nu le va aduce Racilor în iunie 2015 noi oportunităţi sau profituri în creştere. Este posibil ca aceşti nativi să încerce din greu să menţină la un nivel stabil ceea ce au deja. Îndiferent ce ar face, nu trebuie să se culce pe-o ureche, deoarece lenea îi va distruge. Este momentul ca aceste persoane să se adune şi să realizeze că problemele lor nu sunt atât de înfricoşătoare pe cât par. De asemenea, Racii nu trebuie să uite să se distreze uneori. Asta înseamnă că ar trebui să muncească şi uneori pur şi simplu să asculte muzică o dată la jumătate de oră. Acest lucru îi va ajuta să scape de tensiune, în special dacă ocupă o poziţie joasă pe scara ierarhică.

În sfera relaţiilor personale, iunie 2015 va fi de asemenea o perioadă ambiguă pentru nativii din zodia Rac. Încă din primele 10 zile ale lunii, Racii ar trebui să îşi mobilizeze forţele şi ar trebui să aibă un singur obiectiv – să nu se dea la o parte în nicio situaţie. Începând din data de 2 iunie şi până pe 17 iunie, o perioadă grea îi aşteaptă pe Raci, iar partenerii lor amoroşi sunt singurul sprijin pe care îl au. Tocmai de aceea, e bine să preţuiască prezenţa partenerilor, să fie buni cu ei şi să nu le ignore cererile, deoarece armonia în cuplu este foarte importantă chiar acum.

Leu

Leii ar trebui să se aştepte la o etapă a vieţii lor extrem de dinamică şi de imprevizibilă în iunie 2015. Această etapă va fi incredibil de bogată în toate tipurile de evenimente pozitive.

În sfera afacerilor şi antreprenoriatului, în iunie 2015 Leii sunt sfătuiţi să pună pe pauză ritmul dinamic al vieţii lor şi să facă paşi mai mici. Este posibil ca Leii să întâlească în drumul lor tot felul de obstacole, pe care nu vor fi capabili să le observe dacă merg cu toată viteza înainte. Cu toate acestea, cu siguranţă aceste obstacole vor provoca daune semnificative. Tocmai de aceea Lei trebuie să înveţe să spună „stop”, „pauză” şi să se gândească la ceea ce este în faţa lor. Poate dacă vor evalua situaţia, vor ajunge la concluzia că drumul pe care se află acum este de fapt o fundătură.

Sfera amoroasă nu le va aduce Leilor probleme serioase în iunie 2015, din contră. Aceşti nativi au dreptul de a spera că se vor întâmpla o serie de evenimente majore şi pozitive. Leii trebuie să fie atenţi şi să aibă grijă atunci când poartă conversaţii cu cei apropiaţi. Unii dintre ei decid dacă ar trebui sau nu să îi includă pe nativii Leu în planurile lor. Aşadar Leii ar trebui să încerce să îşi folosească toată carisma, dar nu trebuie să devină paranoici. În relaţia cu partenerul amoros, Leii trebuie să încerce să fie mai deschişi şi mai iubitori. Trebuie să aibă încredere în partener şi să nu lase gelozia să le strice planurile. Trebuie să se tempereze şi în anumite situaţii gelozia apare de la sine.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară nu se vor gândi la luna iunie 2015 ca la o perioadă în totalitate pozitivă, în ciuda faptului că cele mai puternice valuri de energie negativă vor trece pe lângă ei în această perioadă. Însă anumiţi factori vor fi suficienţi pentru a aduce multe probleme Fecioarelor. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor avea suficientă energie vitală în iunie 2015.

Sectorul carierei în iunie 2015 le va forţa pe Fecioare să se gândească la modul serios la comportamentul lor. Încă din primele zile ale lunii iunie, colegii şi partenerii de afaceri ai Fecioarelor le vor da de înţeles într-un mod ambiguu că aceşti nativi greşesc în modul în care îşi stabilesc priorităţile şi că s-au săturat de toanele lor. Cu toate acestea, Fecioarele nu trebuie să se implice într-o confruntare deschisă, mai ales dacă nu înţeleg despre ce se vorbeşte. Nativii care au acţionat corect până în acest moment nu vor auzi niciun fel de nemulţumire. Aşa că, dacă Fecioarele cred că sunt acuzate pe nedrept, atunci vor face o mare greşeală. Ideea este să se oprească şi să se gândească la ceea ce au făcut greşit, trebuie să se compare cu ceilalşi, cu prietenii şi cu persoanele apropiate.

În privinţa relaţiilor personale, în iunie 2015 Fecioarele trebuie să îşi amintească un singur lucru: nimeni nu le va putea accepta temperamentul dificil şi egocentrist, cu excepţia propriei persoane. În multe feluri, evenimentele care se întâmplă pe plan amoros vor fi complet legate de situaţia curentă la locul de muncă. Acest lucru nu este deloc accidental. În relaţia cu partenerul amoros, există un punct de cotitură pe care Fecioarele îl vor vedea şi fie îşi vor corecta greşelile, fie vor fi lăsate singure pentru o perioadă lungă şi ambiguă. Ideal ar fi ca Fecioarele să se concentreze şi să se supună pe ele la o analiză serioasă, de vreme ce toate problemele lor sunt un rezultat al propriilor greşeli. Aceşti nativi nu trebuie să fugă de problemele lor, nu trebuie să se mintă singuri şi nu trebuie să se separe de persoanele dragi, în special de oamenii care încearcă să îi ajute.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro