Ghiță Ciobanul îl învață pe Cristian Tabără secretele bucătăriei ciobanilor din Mărginime

Cristi Tabara s-a Cristian Tabără se întoarce la TVR cu o emisiune intitulatăExclusiv în România”. În prima ediţie din acest an, Cristian Tabără şi echipa sa ne invită la o plimbare prin judeţul Sibiu. Emisiunea se difuzează pe 21 martie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

Sâmbătă după-amiaza, Cristian Tabără şi echipa sa ne invită căutăm împreună unicate din zona Sibiului. Muzeul Civilizaţiei Transilvane ASTRA din Dumbrava Sibiului este cel mai mare muzeu în aer liber din Europa. Vom vedea în acest episod de ce Muzeul Astra este un loc special.

De asemenea, vom vizita, alături de Cristian Tabără şi colegii săi, oraşul Sibiu, care ocupă locul 8 în topul celor mai frumoase oraşe din Europa, realizat de curând de revista americană Forbes. Ghidul echipei ”Exclusiv în România” va fi actriţa Ofelia Popii de la Teatrul Radu Stanca din Sibiu.

În continuare, ajungem şi la staţiunea Păltiniş, renumită nu doar pentru sporturile de iarnă, dar şi pentru faptul că aici a trăit filosoful Constantin Noica. Nu departe se află Răşinari, localitatea de baştină a lui Emil Cioran.

 

Şi tot în ediţia ce deschide sezonul acesta, aflăm că Jina nu este doar un sat din Mărginimea Sibiului, renumit pentru brânza produsă de ciobanii de aici. Este şi localitatea natală a lui Ghiţă, cel mai renumit cioban în viaţă. Acesta îl va învăţa pe Cristian Tabără secretele gastronomice ale ciobanilor din Mărginime, toate condimentate cu multă distracţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media