Gabriela Cristea s-a maritat! Vedeta a devenit doamna Clonda

pozele paula 061pozele paula 068pozele paula 056pozele paula 069

Foto (1): Gabriela, alaturi de proaspatul ei sot si familia acestuia. Vedetei i-a fost alaturi si mama de suflet, Paula Craciunescu (foto3), dar si mama sotului, Elena Clonda(foto4), pe care o simte la fel de apropiata.

Gabriela Cristea s-a cununat civil cu iubitul ei, Tavi Clonda joi la pranz, la Starea Civila a Primariei Sectorului 4 din Capitala.

Înainte însă de a spune ”DA”, ofițerul stării civile a făcut oridine printre invitați și l-a cerut martorilor să se apropie de cuplul care s-a căsătorit. De-a lungul procedurilor care i-au oficializat relația, Gabi Cristea a zâmbit tot timpul si a fost mai frumoasa si mai fericită ca niciodată, emoțiile fiind vizibile pe chipul ei. Când au ieşit, Tavi, mândru de alegerea făcută şi de faptul câ în sfârşit s-a oficializat totul, a „fluturat” actul de căsătorie in faţa tuturor prietenilor, familiei şi camerelor din jurul lor. Vedeta si-a dorit sa aiba un buchet de flori, si a optat pentru unul din liliac alb. Insa cununia religioasa o vor face abia la toamna, cand vor face si nunta. Pana atunci s-au distrat,  alaturi de cei peste 150 de invitati la Aristocrat Pipera, unde au chefuit pana in zorii zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media