Fuego: ”Azi începe școala! Am găsit în arhiva mea…”

”Azi începe școala! Am găsit prin arhiva mea o poză din perioada aceea, în care cântam deja și-mi plăcea genul pop-rock! Am iubit anii de școală! Am încercat să fiu un elev silitor, dar să mă și bucur de tot ce-mi puteau oferi acei ani, de prietenii, de joacă, de vise mărețe!

Paul Surugiu-Fuego

Echilibrul stătea în cel care voiam să fiu și atunci am găsit întotdeauna cea mai bună formă să fiu printre premianți, să rețin lucruri, dar să și trăiesc din plin perioada! Cred cu ardoare că atunci am înțeles cine sunt și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu mine, pentru mine. Ai mei m-au susținut întotdeauna și așa am înțeles că lupta pentru a ajunge să-mi îndeplinesc visele e pe cont propriu. Și am încercat mereu, de atunci, să evoluez, să fiu pe zi ce trece mai bun și să-mi mențin principiul de bază care spune că atât cât trăim, avem ceva de învățat! Cum arătam în anii de liceu? ”, scrie Fuego pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media