FUEGO A SLĂBIT 15 KILOGRAME PENTRU NOUA SA EMISIUNE DE LA TVR 2!

Iată că toamna ne aduce mari suprize. Se pare că noua grila a TVR-ului propune o cunoscută vedetă, un artist special, unul dintre cei mai populari și mai iubiți artiști de la noi – Paul Surugiu-Fuego. Fuego va prezenta, în fiecare duminică, de la ora 15.00 la 17.00, începând cu 7 octombrie, galele spectaculoase „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Veți avea ocazia să-l vedeți pe Fuego într-un show dinamic, care va fi, după spusele sale, altfel, va fi permanent în priză, captivant, cu o mulțime de suprize și momente unice, neavând timp, în două ore, să te plictisești, acoperind mai toate genurile de public și preferințele. Cert este că vom vedea modelele și valorile României, aduse în fața noastră de către Fuego și prezentate în cea mai frumoasă și specială lumină.

Fiind în An Centenar, Paul consideră că e necesar să-i vedem și să-i aplaudăm pe cei ce și-au dăruit viața scenei, să-i aplaudăm pe cei care fac performanță într-o Românie care pune piedici, pe tineri plini de talent pe care nu-i vedem la televizor, pe marii români din istorie. Show va avea un band live și un balet cu totul special, într-un decor nou, glamour, perfect pentru o duminică pe care să o petreceți, cu muzică bună și valori, în fața televizorului. Mai mult de cât atât, Fuego a mărturist că a slăbit 15 kilograme pentru acest proiect, el urmând să plece, în luna decembrie, de pe 3 pe 27, într-un nou turneu de colinde – COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI !

„Am cu 15 kilograme mai puțin! Aș putea spune că-mi schimb imaginea pentru emisiunea aceasta, dar adevărul e că încerc să-mi schimb stilul de viață. Astfel că, renunțând la câteva lucruri din alimentație, am reușit să dau jos greutatea în plus fără efort! Și sunt sigur că vom reuși să vă aducem cele mai frumoase emisiuni, povești speciale, muzică bună, duete, surprize, dans și eleganță, emoție, valori, fiind bucuros să primesc această propunere din partea TVR-ului! România are numeroase personalități care-au definit-o în ani și pe ele vreau să le arăt și să le celebrăm. Avem eroi reali ai timpului nostru, în toate domeniile, precum și oameni de care trebuie să ne aducem aminte. Propun, după cum bine mă știți de-atâția ani, calitate! V-aștept la televizor, în fiecare duminică, de la ora 20.00!” (PAUL SURUGIU-FUEGO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores