Frumusețe, nivel 2.0: repararea părului vopsit cu ajutorul tehnologiei

Vopsirea părului a fost mereu o problemă pentru femeile care oricum aveau probleme cu structura firului de păr. Păr subțiat, păr degradat, păr lipsit de strălucire și volum, păr greu de aranjat? Toate aceste probleme au o soluție, astfel încât să nu mai fie nevoie să renunți la colorarea părului.

Gamele profesionale de îngrijirea a părului de la Fudge devin și mai performante odată cu aplicarea unor noi tehnologii în procesul de fabricație. Astfel, experții Fudge au descoperit că repararea cuticulei părului este mai importantă decât un efect estetic global al aspectului părului. Dr. Paul Evans, Technical Director spune: “În cazul părului colorat, cuticula este și mai importantă, deoarece s-a acționat chimic asupra sa, iar pierderea culorii este și mai posibilă. De asemenea, femeile cu părul colorat experimentează ruperea părului, o textură greu de aranjat și lipsa strălucirii”.

Tehnologia Opti-PLEX funcționează cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetală, care se poziționează în interiorul firului de păr, oferind beneficii precum: forța anti-rupere, lubrifiere de durată, strălucire și închidere a cuticulei pentru păstrarea culorii.

Noile game Care din portofoliu Fudge, care sunt disponibile în toate saloanele GETT’S începând cu luna octombrie sunt: Damage rewind, Clean Blonde, Cool Brunette, Luminizer și Xpander (alături de tratamentul Time Machine pentru repararea in profunzime).

Damage Rewind este gama care promite 90% păr mai puternic, strălucire și sănătate, chiar și pentru lungimea xxl! Special creat pentru părul uscat , degradat și tratat chimic, șamponul Damage Rewind repară, redă strălucirea și hidratează părul uscat și deteriorat.

Tehnologia opti-plex din acest șampon- funcționează cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetală, care se poziționează în interiorul firului de păr, oferind beneficii precum: forța anti rupere, lubrifiere de durată, strălucire și închidere a cuticulei pentru păstrarea culorii.

Este ideal pentru utilizare frecventa, lăsând părul mai moale, mai sănătos, mătăsos și puternic, acționând prin repararea cuticulei firului de păr.

Luminizer, gama pentru un păr strălucitor li luminos, oferă hidratare și lejeritate pentru firul de păr timp de 48 de ore. Datorită complexului iluminator micellar oil și tehnologiei smoothing swish, părul este cu 85% mai puternic și cu 100% mai strălucitor.

Tehnologia Opti-PLEX funcționează cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetală, care se poziționează în interiorul firului de păr, oferind beneficii precum: forța anti rupere, lubrifiere de durată, strălucire și închidere a cuticulei pentru păstrarea culorii.

Pentru un volum de la rădăcina, care se menține pe parcursul a 24 de ore a apărut gama Xpander.

Folosirea frecventă a șamponului și balsamului asigură mărirea densității firului de păr cu până la 180%.

Tehnologia Opti-PLEX funcționează cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetală, care se poziționează în interiorul firului de păr, oferind beneficii precum: forța anti rupere, lubrifiere de durată, strălucire și închidere a cuticulei pentru păstrarea culorii.

Clean Blonde, cea mai iubită gama decolor toning oferă acum un păr blond mai sănătos și o culoare perfectă, fără galben nedorit.

Cool Brunette, varianta de tonere pentru brunete Și șatene îți îndreaptă atenția către ștergerea tonurilor de oranj și roșu din păr instantaneu. Părul vopsit brunet devine cu 85% mai puternic și mai neted, iar culoarea nu pălește și se menține cu până la 30 de spălări. Parfumul produselor este deosebit de plăcut și puternic și se menține toată ziua.

Frumusete, nivel 2.0: repararea parului vopsit cu ajutorul tehnologiei

Vopsirea parului a fost mereu o problema pentru femeile care oricum aveau probleme cu structura firului de par. Par subtiat, par degradat, par lipsit de stralucire si volum, par greu de aranjat? Toate aceste probleme au o solutie, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa renunti la colorarea parului.

Gamele profesionale de ingrijirea a parului de la Fudge devin si mai performante odata cu aplicarea unor noi tehnologii in procesul de fabricatie. Astfel, expertii Fudge au descoperit ca repararea cuticulei parului este mai importanta decat un efect estetic global al aspectului parului. Dr. Paul Evans, Technical Director spune: “In cazul parului colorat, cuticula este si mai importanta, deoarece s-a actionat chimic asupra sa, iar pierderea culorii este si mai posibila. De asemenea, femeile cu parul colorat experimenteaza ruperea parului, o textura greu de aranjat si lipsa stralucirii”.

Tehnologia Opti-PLEX functioneaza cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetala, care se pozitioneaza in interiorul firului de par, oferind beneficii precum: forta anti-rupere, lubrifiere de durata, stralucire si inchidere a cuticulei pentru pastrarea culorii.

Noile game Fudge, care sunt disponibile in saloanele GETT’S sunt axate pe probleme specifice ficarui tip de par: Damage rewind, Clean Blonde, Cool Brunette, Luminizer si Xpander, alaturi de tratamentul Time Machine pentru repararea in profunzime.

Damage Rewind este gama care promite 90% par mai puternic, stralucire si sanatate, chiar si pentru lungimea xxl! Special creat pentru parul uscat , degradat si tratat chimic, samponul Damage Rewind repara, reda stralucirea si hidrateaza parul uscat si deteriorat.

Tehnologia opti-plex din acest sampon- functioneaza cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetala, care se pozitioneaza in interiorul firului de par, oferind beneficii precum: forta anti rupere, lubrifiere de durata, stralucire si inchidere a cuticulei pentru pastrarea culorii.

Este ideal pentru utilizare frecventa, lasand parul mai moale, mai sanatos, matasos si puternic, actionand prin repararea cuticulei firului de par.

Luminizer, gama pentru un par stralucitor si luminos, ofera hidratare si lejeritate pentru firul de par timp de 48 de ore. Datorita complexului iluminator micellar oil si tehnologiei smoothing swish, parul este cu 85% mai puternic si cu 100% mai stralucitor.

Tehnologia Opti-PLEX functioneaza cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetala, care se pozitioneaza in interiorul firului de par, oferind beneficii precum: forta anti rupere, lubrifiere de durata, stralucire si inchidere a cuticulei pentru pastrarea culorii.

Pentru un volum de la radacina, care se mentine pe parcursul a 24 de ore a aparut gama Xpander.

Folosirea frecventa a samponului si balsamului asigura marirea densitatii firului de par cu pana la 180%.

Tehnologia Opti-PLEX functioneaza cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetala, care se pozitioneaza in interiorul firului de par, oferind beneficii precum: forta anti rupere, lubrifiere de durata, stralucire si inchidere a cuticulei pentru pastrarea culorii.

 

 

 

 

 

 

 

Clean Blonde, cea mai iubita gama decolor toning ofera acum un par blond mai sanatos si o culoare perfecta, fara galben nedorit.

 

Cool Brunette, varianta de tonere pentru brunete Si satene iti indreapta atentia catre stergerea tonurilor de oranj si rosu din par instantaneu. Parul vopsit brunet devine cu 85% mai puternic si mai neted, iar culoarea nu paleste si se mentine cu pana la 30 de spalari. Parfumul produselor este deosebit de placut si puternic si se mentine toata ziua.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media