”Fashion Kids” by Bianca Drăghiciu, singura emisiune de fashion si lifestyle pentru copii din România!

7 285 33  4529 Afis Bianca  DGO_2698 F1 F2  LOGO BiancaBia timeline

”Fashion Kids by Bianca Drăghiciu” este singura emisiunea TV din România unde copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune – o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea.

Emisiunea, care începe în 11 iulie conţine informaţii utile şi subiecte de interes, atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi, precum tot ce trebuie să ştiţi despre tendințele vestimentare pentru micuți, sfaturi și trucuri utile vestimentare,  cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, medical, cultural, sportiv vă vor consilia, astfel veți primi cele mai bune recomandări pentru copiii voștri.

”Fashion Kids by Bianca Drăghiciu”, lansată de Nova TV , este o emisiune produsă de Adela Diaconu, unul dintre cei mai valoroşi producători de emisiuni fashion/lifestyle din România. Despre ”Fashion Kids”, care se va difuza în fiecare weekend la Nova TV, Adela spune că îşi dorește  să le dea copiilor sentimentul că aici e televiziunea lor . ”Locul în care cei mici își pot manifesta talentul, creativita­tea,  iar părinții vor primi toate noutățile si informațiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialiști pe domeniul lor de activitate. Ca totul să fie cât mai real, ne-am gândit ca emisiunea să fie realizată de una dintre cele mai apreciate și frumoase fetițe manechin din România – Bianca Drăghiciu în vârstă de 10 ani”, spune Adela Diaconu.

Emisiunea ”Fashion Kids by Bianca Draghiciu” se adresează în principal copiilor cu vârste între 5 şi 14 ani. Veți găsi în fiecare emisiune teme interesante, în care copiii vor primi lecții de inițiere într-un sport, sesiuni de shopping în care vor prezenta cele mai trendy ținute pentru fetițe și băieței, locuri de joacă și petreceri tematice, persoane publice invitate și specialiști, care îi vor sfătui pe părinți, pe fiecare domeniu în parte. Astfel, emisiunea se vrea a fi o sursă de informare pentru părinți și de relaxare pentru copii, deopotrivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro