Ellie White, la un pas de tragedie. “A căzut în piscină și nu mai putea ieși la suprafață!”

Ellie White a trăit o experiență traumatizantă în urmă cu ceva timp, care a făcut-o să fie mult mai precaută atunci când își lasă copii la joacă și, mai mult, să refuze să locuiască în case cu piscină.

Totul a pornit de la un incident înspăimântător în care a fost implicat băiatul ei, Mihăiță, acum în vârstă de aproape 6 ani. Acesta a fost la un pas să se înece după ce a alunecat și a căzut în piscina unor vecini. Nu doar că micuțul nu știa să înoate bine, dar apa în care a căzut era acoperită cu folii de protecție, astfel încât i-a fost aproape imposibil să iasă la suprafață iar părinții lui să îl scoată la timp timp apă. Din fericire, Mihăiță a fost salvat, dar mama lui a rămas cu o amintire traumatizantă. Artista spune acum că, deși Mihăiță a învățat să înoate între timp, ea nu este de acord să își construiască o piscină în curtea casei.

“Eu nu mă panichez prea ușor, reușesc să îmi păstrez cât de cât calmul în orice situație s-ar ivi. A fost însă o întâmplare care a lăsat urme adânci în memoria mea, când Mihăiță a căzut în piscina unor vecini și era să se inece. Era toamnă, piscina era acoperită cu niste folii care se dădeau la o parte, iar el se juca în jurul ei. L-am avertizat să nu ma stea pe margine fiindcă putea să cadă în piscină, dar nu m-a ascultat și a căzut. Dacă nu aș fi fost pe fază, lângă el, foliile de deasupra piscinei s-ar fi tras la loc iar el nu mai avea cum să mai iasă la suprafață.  Din fericire ne aflam în apropiere și am reușit să îl salvăm. Însă am tras o sperietură îngrozitoare. M-am panicat și am rămas cumva cu o traumă. Mihăiță a învățat între timp să înoate bine și să înțeleagă unde se află pericolul și cum să se ferească de nenorociri. Eu încă mai am teamă de piscine și nu vreau să construim una în curtea casei”, povestește Ellie White.

Ellie White are la activ o carieră muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-și lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project. Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, și a fost premiată cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum și prestigiosul Best Romanian Act, alături de DJ Project, la MTV Europe Music Awards. Artista are doi copii, un băiat, Mihai, în vârstă de 6 ani, și o fată, Maria Alexis, de 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media