Dubla sărbătoare de Paşte pentru Iuliana Tudor! Acum 19 ani şi-a întâlnit soţul la Slujba de Înviere!”

Iuliana Tudor_Pasti 2015-2

Gazda emisiunii “O data-n viata”, de la TVR 1, Iuliana Tudor, petrece Pastele in orasul ei natal, la Baicoi, judetul Prahova. A devenit deja o traditie pentru Iuliana ca in fiecare an sa pregateasca singura pasca dupa o reteta de familie. De asemenea, este o dubla sarbatoare pentru vedeta. Acum 19 ani, in seara de Inviere, si-a cunoscut sotul.

“Intotdeauna fac Pastele la parintii mei, la Baicoi. Pastele inseamna si aniversarea intalnirii mele cu Razvan, sotul meu, pentru ca ne-am cunoscut in noaptea de Inviere. Anul acesta facem 19 ani de cand suntem impreuna!”, marturiseste Iuliana Tudor.

Vedeta a pregatit cadouri tuturor celor din familia sa si s-a adus aminte ca in copilarie astepta cu nerabdare Pastele.

”In fiecare an eu fac pasca de Paste! Cand eram mica abia asteptam sa vina Pastele pentru ca ma imbracam in haine noi si treceam pe sub masa la biserica, asa cum  face orice crestin. Imi amintesc cu mare placere momentele in care cantam alaturi de corul bisericii in Saptamana Mare”, a mai spus vedeta.

Ca in fiecare an, Iuliana Tudor a pregatit surprize pentru telespectatorii sai fideli. O editie speciala a show-ului “ O data-n viata”, protagonista Loredana. O editie de neratat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media