”De ce se complac femeile cu rolul de amantă?” O cântăreață înșelată de soț și o fostă ispită de la ”Insula Iubirii” își spun poveștile la ”Totul pentru dragoste”

Ediția de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida și difuzată de la ora 14.00, la Antena 1, va avea ca temă femeile care acceptă rolul de amantă, subiect ce va fi dezbătut atât de specialiști, dar și de femei care au avut de-a face cu infidelitatea într-o formă sau alta.

Cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu a trecut printr-o adevărată dramă din cauza fostului soț, alături de care a trăit 17 ani! Valentina își bănuia bărbatul că are o relație extraconjugală, iar bănuiala ei s-a dovedit a fi adevărată. Amanta era cu 10 ani mai tânără decât soțul ei și era, la rândul ei, căsătorită! Relația lor extraconjugală a durat aproximativ doi ani, timp în care Valentina era contactată de soțul amantei. Infidelitatea a declanșat calvarul în căsnicia artistei care își va spune povestea astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.

Tot în ediția de azi, va vorbi despre drama din viața ei, o femeie care s-a înscris la emisiune printr-un strigăt disperat după ajutor. Cristina Vasilică are o poveste incredibilă. A fost agresată de soț și înșelată, tatăl copilului ei aducându-și amanta în casa în care ei trăiau împreună. Destinul a fost însă unul crunt, pentru că, în prezent, Cristina a ajuns să aibă grijă de soțul ei care a suferit un atac cerebral și să plătească datorii din cauza femeii cu care a fost înșelată.

Pe de altă parte, nu din postura de femeie înșelată ci, dimpotrivă, din cea de ispită a bărbaților, vorbește Cătălina Manole, pe care telespectatorii o cunosc de la ”Insula Iubirii”.

Ea a avut multe relații toxice și iubiri cu năbădăi, cu certuri în plină stradă, adevărate drame. Ea crede că acest lucru este cauzat de comportamentul pe care l-a văzut la tatăl ei.   Cătălina a participat la ”Insula iubirii” în rolul de ispită unde un bărbat aflat într-o altă relație și-a pierdut mințile pentru ea.

În cea de-a doua parte a emsiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată de la ora 14.00, la Antena 1,  telespectatorii pot afla despre o frumoasă și intensă poveste de dragoste, cea dintre Maria Tănase și Constantin Brâncuși.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media