Cum scapi de grăsimea abdominală

Cafeaua are numeroase beneficii, ca să nu mai vorbim că îți dă energie dimineață și fără ea parcă nu-ți poți începe ziua. Iubitorii de cafea înțeleg cel mai bine!

Dar, puțini știu că pot transforma băutura preferată într-un adevărat aliat în curele de slăbire. Acum poți scăpa de grăsimea abdominală cu un simplu obicei sănătos, și anume adăugând câteva ingrediente comune, pe care toată lumea le are în bucătărie sau care se pot procura foarte ușor de la orice supermarket. Mixul de ingrediente accelerează metabolismul și te ajută să scapi de câteva kilograme fără prea mari eforturi.

E nevoie de: ½ ceașcă de miere, ¾ ceașcă de ulei de cocos, o lingură de scorțișoară și, optțonal, o lingură de cacao. Se amestecă foarte bine toate ingredientele și se pun într-un borcan de sticlă, în frigider.

Îți poți face un obicei din a adăuga una sau două lingurițe din acest amestec în ceașca de cafea pe care o savurezi în fiecare dimineață. Se amestecă bine și se servește cu plăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media