Cum faci cele mai fragede snitele de pui!

snitel_pui_parizian-cm-520x237

Ingrediente

1 kg piept de pui
2-3 cani pesmet
2 oua batute
1 canita ulei
piper
sare

Mod de preparare:

1. Se bat ouale cu putina sare si piper.

2. Dezoseaza pieptul de pui, spala-l si apoi sterge-l usor cu niste prosoape absorbante de bucatarie. Astfel îndepartezi excesul de apa.

3. Se taie carnea pentru a obtine niste snitele mai mici.

4. Bate-o pe fiecare cu ciocanelul de bucatarie si potriveste-o cu sare si piper.

5. Incinge uleiul.

6. Trece fiecare bucatica de carne prin pesmet, apoi prin ou, iar pesmet si pune-o la prajit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media