Cum a omorât-o Gheorghe Dincă pe Alexandra!

Alexandra a sunat la 112 în încercarea disperată de a se salva. Fusese răpită și violată de bărbatul în mașina căruia se urcase la ocazie. A apelat de cinci ori serviciul de urgență chiar de pe telefonul criminalului. Monstrul din Caracal a surprins-o și a lovit-o cu bestialitate. Dincă a povestit cum s-a enervat și a bătut-o până a căzut la podea. Era moartă când a revenit în casă, așa că a decis să o incendieze. 

Potrivit Mediafax, criminalul din Caracal le-a spus anchetatorilor că a găsit-o pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani pe care o răpise, vorbind la telefon cu poliţiştii. Bărbatul a povestit că s-a enervat când a văzut-o cu telefonul în mână şi a lovit-o puternic, iar fata a căzut şi a rămas inconştientă. 

A lăsat-o să zacă două ore în casă, timp în care Gheorghe Dincă a plecat în oraş să se debaraseze de bijuteriile ei. Când a revenit, Dincă afirmă că fata murise deja, astfel că a luat decizia să scape de cadavru şi i-a ars trupul într-un butoi. 

Aceeași sursă mai scrie că Dincă a fost înregistrat de camere de supraveghere aruncând bijuteriile Alexandrei în curtea unui hotel din Caracal, el lipsind de acasă între orele 12.00 şi 14.00. 

”Inculpatul a declarat că a agresat-o, suprimându-i viaţa, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână.”, a declarat Giorgiana Hossu, procuror-șef adjunct DIICOT Craiova. 

Criminalul din Caracal Gheorghe Dincă

„Vine, vine” au fost ultimele cuvinte ale Alexandrei, din casa ororilor din Caracal

Șeful STS şi-a anunţat demisia. Iar noi detalii înfiorătoare ies la iveală. Mai exact, Poliția a așteptat o oră și patru minute până se se gândească să deschidă localizarea. Imediat după primul apel, STS spune ca avea deja prima arie de localizare.

În tot acest timp, autorităţile erau la puţin peste doi kilometri de Alexandra. Cam aceeaşi distanţă de farmacia la care fata le-ar fi spus poliţistilor că e plecat criminalul.

Alexandra era pe o rază de doar 4 kilometri. A arătat sistemul de localizare STS. Înainte să ajungă la poarta criminalului, poliţiştii au descins la trei adrese greşite.

Cinci ofițeri și trei agenți de poliție sunt cercetați au acţionat în cazul crimelor. Ministrul de Interne deja l-a eliberat din funcție pe inspectorul general al Poliției Române, chestorul general Ioan Buda. Şi Şeful Poliţiei Caracal a fost demis. Pentru moartea Alexandrei plătesc cu funcţia şi prefectul și subprefectul de Olt.

sursa: antena1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media