Cornel Galeş a murit înainte să se termine procesul pentru averea Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș s-a stins din viață la doi ani și jumătate după ce și-a pierdut soția. Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 și este îngropată la Străulești unde își are locul de veci și Cornel.

Cornel Galeș a murit duminică, 1 decembrie, într-un teribil accident de mașină în localitatea Torrent de lângă Valencia, în timp ce mergea să mănânce la un restaurant cu specific românesc din zonă. La volan se afla văduvul Ilenei, când un alt automobil a intrat în el.

Cornel Galeș

După ce  Ileana Ciuculete a murit, Cornel Galeș și cei doi copii ai artistei dintr-o căsnicie anterioară, Marian Cristinel și Mugurel Sfetcu, au intrat într-un scandal de proporții legat de averea artistei.

Fiii vitregi l-au acuzat pe Galeș de faptul că a vândut fără acordul lor mai multe dintre lucrurile care se aflau în posesia artistei, printre care s-au numărat o vilă de aproximativ 200.000 de euro, aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, poşete, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5.000 de euro şi costume populare în valoare de 40.000 de euro.

Magistrații au decis în 2018 ca averea Ilenei Ciuculete să fie împărțită între cei doi băieți ai femeii și fostul său soț. Astfel, Cornel Galeș s-a văzut obligat de către judecători să le plătească celor doi fii ai artistei câte 34.000 de euro, cotă parte din vila pe care a vândut-o cu 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturie de autor.

Ileana ciuculete a murit pe 14 martie 2017
Ileana Ciuculete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media