Corina pariază pe cea mai mare competiție de snowboard și ski slopestyle din România!

Corina - Facebook

Corina, Sore și Andi Moisescu se numără printre cele șase vedete, care își vor susține concurentul în competiția ”Snow on Fire”, eveniment care are loc în acest week-end, la Harghita, Mădărași.

Pentru al 4-lea an consecutiv, lupta se dă între cei mai tari rideri locali și internaționali, iar Sport.ro va transmite pentru prima dată, în direct, snowboarding de performanță din inima Transilvaniei. Performanța în snowboard nu se măsoară doar în trickuri și sărituri. Pasiunea si personalitatea contează mult în snowboarding, prin urmare: Kinda Geza, Adolf Bobo, Mathias Iszlay, Victor Bărbulescu, Michal Ligocki și Adam Balogh au participat la o “luptă mediatică”, promovând astfel competiția.

În plus față de show-ul pe care îl vor face la ”Snow on Fire”, șase vedete au ales să îi susțină, pariind pe performanțele fiecăruia. Pentru că fetele nu mai sunt înnebunite după fotbaliști, iar băieții și-au reorientat pasiunile, cei 6 rideri au 6 fani pe măsura competențelor lor sportive. Andi Moisescu de exemplu, pariază pe Kinda Geza, organizator ”Snow on Fire” și rider participant. Sore este alături de Bobo din Ciuc, Zmenta de Mathias Iszlay, Deliric e cu Victor Bărbulescu, Alina Ceușan îl susține pe Michal Ligocki, Corina pe Adam Balogh.

Andi Moisescu - Foto: Facebook

Andi Moisescu – Foto: Facebook

”Snow on Fire”, cea mai mare competiție de snowboard și ski slopestyle din România, își continuă evoluția. A patra ediție a unei competiții care a căutat constant creșterea performanței are o nouă misiune: e timpul ca România să fie părtașă la spectacolul snowboardingului. Pentru prima dată în România, o competiție de acest gen va fi transmisă în direct la televiziune. Sâmbătă, 21 martie, cei mai buni rideri locali și internaționali vor evolua în fața unei țări întregi, live, la Sport.ro, între 14:00-16:00. Sporturile extreme își vor ocupa oficial un loc în rândul sporturilor-spectacol din țară.

”Snow on Fire 2015” este organizat și anul acesta de RideMore în colaborare cu burn energy și atrage, ca în fiecare an, rideri din România, Ungaria, Polonia ș.a. Evenimentul are ca focus creșterea scenei locale de snowboard – ea se desfășoară într-un snowpark, care e menținut de-a lungul sezonului și care e gazda a numeroase camp-uri de perfecționare marca RideMore și powered by burn. RideMore Snowpark se află în Harghita Mădărași, o stațiune montană ferită de agitația din marile stațiuni montane din România și locul în care pasiunile nu au limite.

21 martie, ”Snow On Fire” în direct la Sport.ro!

One Response to Corina pariază pe cea mai mare competiție de snowboard și ski slopestyle din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media