Ce viață grea a avut Maria Dragomiroiu! ”Umbla cu vrăji, cu argint viu, pe mine şi pe soţul meu”

Maria Dargomiroiu a avut paret de o copilărie nefericită. Tatăl era dur, iar când s-a căsătorit, primul soț, Ion o bătea non-stop. Nici socrul ei nu era mai breaz, când se îmbăta.

Când se afla în crize, ne ameninţa cu cuţitul. Când eram însărcinată cu Ileana în şapte luni, s-a înfuriat, nu ştiu de ce, s-a repezit la mine şi a vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare. Dar Ion (n.r. soţul ei) i-a dat peste mână şi astfel am scăpat. Nu era un om rău, dar nu mai ştia de el, amesteca medicamentele de depresie cu băutura, iar efectele erau devastatoare. Când mai rămâneam la el, dormeam cu cuţitele sub pat. Era imprevizibil. Plângeam tot timpul… Cât am fost gravidă cu Ileana, ochii mei nu cred că s-au uscat vreodată din cauza lacrimilor”, îşi aminteşte artista în cartea ”Maria Dragomiroiu, cântecul și dragostea”. Și soacra artistei i-a făcut viață grea.

”Umbla cu vrăji, cu argint viu, pe mine şi pe soţul meu, adică fiul ei, ne-a dus la vrăjitoarele şi la ghicitoarele din mahalaua Fundeni să ne ghicească viitorul şi să scoată argintul viu din noi. Ne-a dus la trei cimitire, mergând cu noi doi printre morminte, pe care le măsura cu o aţă de cânepă de-a lungul şi de-a latul, apoi ne măsura pe noi şi înnoda aţa spunându-ne că aşa trebuie făcut ca să rămânem împreună toată viaţa. Eram nişte copii, eu aveam 20 de ani, iar el 23 şi nu ne închipuiam ce vrea să ne facă. Credeam că ne vrea binele. Pe mine nu m-a vrut niciodată, iar ea cu soţul meu se certau tot timpul, ceea ce îmi făcea tare rău”, mărturiseşte solista de muzică populară în cartea lansată pe piață în 2015. Interpreta a împlinit azi, 11 iulie, vârsta de 63 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media