Ce face Tania Budi de arată atât de bine la 50 de ani!

  • Dr. Iancu Morad dezvăluie care sunt tratamentele faciale care opresc timpul în loc

Este un mister pentru mulți cum Tania Budi reușește să sfideze semnele înaintării în vârstă și să aibă un ten atât de proaspăt și tânăr la vârsta de 50 de ani. Vedeta pare să fi descoperit secretul pentru a contracara semnele înaintării în vârstă. Are gene bune, un stil de viață sănătos, este încărcată cu o stare pozitivă zi de zi, și, un aspect foarte important, are un medic estetician extrem de priceput care știe ce tratamente neinvazive ori minim-invazive să urmeze pentru a avea efectele dorite și a-și păstra în același timp naturalețea.

Este vorba de medicul Iancu Morad, cel la care vedeta apelează pentru a da un restart periodic tenului, oferindu-i luminozitatea și elasticitatea de care are nevoie. Pentru că nu este adepta operațiilor estetice, Tania recurge la câteva tratamente pentru care Dr. Iancu Morad este, de altfel, renumit: Tratamentul de curățare Jet-Concept și Terapia Dracula (PRP).

“Tania Budi este pacienta și prietena mea de mulți ani. După cum știți și ați văzut, ea arată foarte bine datorită genei sale, iar când apelează la tratamente estetice mereu dorește un rezultat natural.  Întotdeauna alege tratamente minim invazive cu acid hialuronic, dar, cel mai important tratament este terapia Dracula, un tratament anti-aging care se bazează pe celule din sânge propriu și ajută la elasticitatea, fermitatea și luminozitatea pielii”, declară Dr. Iancu Morad.

Vedeta își curăță și își hrănește pielea în profunzime cu Jet-Concept. Acest tratament are capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impuritățile și celulele moarte de piele, astfel că pielea arată proaspătă, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o îmbătrânesc sunt estompați. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primește un cocktail de acid hialuronic și vitamine care o reîmprospătează.

Apoi, Tania recurge la Terapia Dracula la un interval de 4-5 luni. Se recoltează o cantitate mică de sânge, este centrifugat, prelucrat și îmbogățit cu cei mai importanți nutrienți de care are nevoie tenul pentru a întineri. Un adevărat cocktail de vitamine și acid hialuronic, care este apoi introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a țesuturilor la care participă propriile celule stem, astfel că pielea ridată și uscată se reface pe cale naturală.

Acest procedeu este urmat inclusiv de mari vedete de peste ocean, rezultatele fiind vizibile și admirate de public pe covorul roșu al marilor ceremonii de la Hollywood.

Tratamentele urmate de Tania Budi sunt realizate de Dr. Iancu Morad în cadrul clinicii sale, Luxury Aesthetics din București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media