Cărțile senzoriale personalizate pentru copii „Agent MOM – Quietbook”, fabricate în România

Fiecare copil ar trebui să aibă o carte senzorială personalizată „Agent MOM – Quietbook” pentru a se dezvolta armonios și a înțelege mai bine mediul înconjurător. Promotoare a acestui concept revoluționar în România, Ioana Diana Iliescu are o poveste de viață impresionantă, iar cărțile confecționate de ea le-a oferit prima dată propriilor prichindei.

Cărțile senzoriale pentru copii „Agent MOM – Quietbook” sunt realizate din fetru colorat rezistent de 2 mm, sunt asamblate manual în România și sunt ușor de întreținut, fiind lavabile manual la temperatură scăzută. Acestea reprezintă nu doar un joc creativ și repetitiv pentru cel mic, ci și o metodă de descoperire a mediului înconjurător și de exersare a motricității fine a copilului.

Valoarea unică a acestor proiecte e dată de faptul că am reușit să înglobez maximum de valoare, activitate, jocuri și varietate în minimum de material posibil și mă refer aici la dimensiuni. «Agent MOM – Quietbook» e realizat și la comandă specială, fiecare client alegându-și activitățile dorite dintr-un număr vast de opțiuni. Nu fac rabat la calitatea materialelor, iar finisajele sunt impecabile. Orice lucru iese din mâinile mele trebuie să fie cât mai aproape de perfecțiune. Cartea e parfumată cu uleiuri esențiale naturale pentru o experiență senzorială completă”, declară Diana Iliescu.

Cărțile „Agent MOM Quietbook” pot conține între 10 și 24 de pagini (obligatoriu număr par) realizate la alegere din combinații de activități de una sau două pagini, sunt personalizate cu numele copilului și aromate cu uleiuri esențiale naturale de portocală, scorțișoară sau lavandă. Cărțile se livrează, în funcție de stocul disponibil, în maximum patru zile din momentul comenzii. Prețul produsului, în funcție de numărul de pagini comandat, variază între 220 și 570 de lei. Comenzile se pot face prin mesaj privat pe pagina de Facebook (www.facebook.com/), pe site-ul www.agentmom.ro sau la numărul de telefon 0740.309.006.

Despre Diana Iliescu, inițiatoarea conceptului „Agent MOM – Quietbook”

Povestea mea sună cam așa: de la șase ani, în urma divorțului părinților mei, am fost crescută de o femeie extraordinară, puternică și independentă – mama mea. Întotdeauna am crezut că menirea mea e de a fi mamă și consideram jobul doar un mijloc prin care puteam oferi viitorilor mei copii o viață decentă. Ulterior, mi-am dat seama că lucrurile nu stau chiar așa!

Tot mama mi-a insuflat această independență financiară, astfel că la 18 ani locuiam deja singură, aveam un job stabil, un venit decent și eram studentă la ASE. Apoi m-am îndrăgostit și a urmat o perioadă grea… Din cauza problemelor de sănătate apărute și a intervențiilor chirurgicale, am aflat cu stupoare că, cel mai probabil, nu voi putea avea copii sau, în cel mai bun caz, nu voi putea duce până la capăt o posibilă sarcină decât cu cerclaj.

Dar ce să vezi… Dumnezeu avea alte planuri pentru mine la 23 de ani, iar la exact 37 de săptămâni și cinci zile de la nuntă, a venit pe lume primul meu băiat Aron, acum în vârstă de trei ani și jumătate. Sarcina a fost grea, cu iminență de avort de la 25 de săptămâni, dar am reușit… aveam primul meu copil, atât de așteptat și de iubit.

Cu o dorință la fel de arzătoare și o inconștiență specifică vârstei, am rămas însărcinată pentru a doua oară la doar un an de la prima cezariană. Vlad s-a născut prematur după 35 de săptămâni cumplite petrecute la pat – a doua iminență de avort de la doar cinci săptămâni. Și iată cum la 25 de ani stăteam acasă cu cei doi copii și nu aveam nici timp, nici bani. Soțul meu e un tată minunat, mult mai bun pentru piticii noștri decât sunt eu ca mamă.

Cu toate astea, eram mult depășiți financiar de situație. Acesta a fost primul și cel mai puternic imbold pe care l-am avut când am început să gândesc un mic business care să-mi suplimenteze veniturile și să-mi ofere atât de necesara independență financiară.

Când Aron a mai crescut puțin, au început să apară niște situații neplăcute de care orice mămică se lovește când nu are un ajutor în casă… Nu apuci să te speli pe cap, să faci o baie sau să întinzi rufele, să-ți faci o cafea sau să mănânci o felie de pâine cu ceva. Cu orice. Asta pentru că ai copilul agățat de tine non-stop. Simțeam nevoia acută de a avea un «lucru» suficient de interesant încât să-l țină ocupat o perioadă de timp și dacă se poate, să-i dezvolte anumite abilități, dar să nu fie gadget.

Așa am ajuns să pornesc cu pași mărunți «Agent MOM – Quietbook» un proiect de suflet pentru copiii mei și pentru toți copiii inteligenți și curioși ai căror părinți înțeleg că prin joacă, putem să educăm și să stimulăm creativitatea și sensibilitatea micuților noștri.”

O prezentare video a produsului „Agent MOM – Quietbook” poate fi urmărită pe pagina de Facebook dedicată:

https://www.facebook.com/agentmomquietbook/videos/172164684480182

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores