Carmen Rădulescu, dezvăluiri surprinzătoare la ”Refresh by Oana Turcu”: ”Nu doresc niciunei fete care se căsătorește să treacă prin ce am trecut eu”

Îndrăgita cântăreață Carmen Rădulescu, concurentă ”Te cunosc de undeva!” este invitata Oanei Turcu, duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars, unde vorbește deschis despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Artista mărturisește că în timpul mariajului cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, a trăit multe momente neplăcute și pline de tensiune.

”Socrii mi-au închis cumva toate porțile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă țină acasă, să fac sarmale, mămăligă și să cresc copilul. Mă uitam la multe dintre colegele din generația mea care au putut să le împace pe toate, și copii, și soțul și profesia. Și mă întrebam de ce eu nu pot(…). Nu doresc niciunei fete care să căsătorește să treacă prin ce am trecut eu și să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproșez nimic, am făcut tot ce era omenește posibil să mă placă”, declară Carmen Rădulescu, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Pe de altă parte, artista spune că ea, la rândul ei, a încercat să fie foarte bună prietenă cu nora ei.

”În momentul în care mi-a făcut fiul meu cunoștință cu ea, la trei ani după ce au decis să se căsătorească,  i-am spus doar atât: vreau să fim prietene. S-o fi gândit că sunt artistă, că cine știe ce fumuri are doamna asta în cap, ca orice fată sau femeie care-și cunoaște soacra și-și face tot felul de gânduri. Așa că din start i-am spus asta”, mai declară Carmen Rădulescu.

Cum a reușit să treacă peste cele mai grele perioade din viața ei și cine a ajutat-o să facă față depresiei, Carmen Rădulescu povestește duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media