Ascultă cele 12 piese calificate în semifinala Eurovision România 2016 – AUDIO

Lista celor 12 semifinaliști ai concursului Eurovision România 2016 a fost dezvăluită în cadrul unei conferințe de presă la Teatrul Naţional. Ascultă în articol piesele calificate în semifinala de pe 4 martie.

Selecția Națională Eurovision 2016

Selecția Națională Eurovision 2016

În urma evaluării celor 94 de piese înscrise la Selecția Națională, juriul de specialitate a hotărât ce artiști vor merge în etapa următoare a concursului. Pentru semifinala Eurovision România 2016 au fost alese 12 piese, pe listă fiind incluse nume destul de cunoscute publicului larg, precum Mihai Trăitariu, Jukebox, Vanotek sau Doru Todoruţ.

Numele semifinaliștilor au fost anunțate oficial în cadrul unei conferințe de presă transmise în direct de TVR 2. Evenimentul a avut loc pe 11 februarie la Teatrul Naţional.

Piesele calificate în semifinala Eurovision România 2016:

 1. Florena – Behind the shadows
 2. Hayley Evetts – Brand new day
 3. Jukebox – Come on everybody
 4. Vanotek feat. The Code & Georgian – I’m coming home
 5. Irina Popa – Lasă-mă, eu te las
 6. Dream Walkers – Let it shine
 7. Ovidiu Anton – Moment of silence
 8. Andra Olteanu – Nai Nai
 9. Mihai Băjinaru – Never too late
 10. M I H A I – Paradisio
 11. Xandra – Superhuman
 12. Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ – The Voice

Anul acesta, în premieră, organizatorii vor publica pe site-ul eurovision.tvr.ro lista cu toate piesele înscrise la preselecţie şi punctajul celor care nu au intrat în semifinală.

”Diferenţele de punctaj au fost mici, dar, în ciuda dezbaterilor aprinse, atmosfera din biroul juriului a fost una constructivă, iar cei cinci membri ai juriului au ajuns la un consens în ceeea ce priveşte lista celor 12 semifinalişti ai Selecţiei Naţionale. Le mulţumesc încă o dată pentru efortul depus pe parcursul celor trei zile, la finalul cărora au ales artiştii care vor urca pe scena de la Baia Mare”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului, la încheierea preselecţiei.

În semifinala concursului, ce va avea loc pe 4 martie la Sala Polivalentă din Baia Mare, vor fi alese 6 compoziţii pentru etapa finală: patru votate de juriu şi două salvate de public. Finala Eurovision România 2016 va avea loc pe 6 martie. Pentru prima dată câştigătorul va fi ales exclusiv de public, prin sistemul televoting.

Te invităm să participi la un sondaj, votând melodia preferată (ai posibilitatea de a selecta maxim 3 piese).

Votează melodiile preferate la Eurovision România 2016

Ascultă cele 12 piese calificate în semifinala Eurovision România 2016:

Florena – Behind the shadows

Hayley Evetts – Brand new day

Jukebox – Come on everybody

Vanotek feat. The Code & Georgian – I’m coming home

Irina Popa – Lasă-mă, eu te las

Dream Walkers – Let it shine

Ovidiu Anton – Moment of silence

Andra Olteanu – Nai Nai

Mihai Băjinaru – Never too late

M I H A I – Paradisio

Xandra – Superhuman

Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ – The Voice

Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu 3 mai multe decât la ediţia precedentă.

2 Responses to Ascultă cele 12 piese calificate în semifinala Eurovision România 2016 – AUDIO

 1. Paradisio si Mihai reprezinta formula de succes cu care Romania se poate prezenta la Stocholm ! Calitatile vocale ale lui Mihai , experienta lui , piesa foarte buna sunt atuurile unei astfel de prezente acolo ! Hai Romania ! Hai Mihai !

 2. incredibil ce porcarii concureaza din nou cu succes pentru o noua garantata ratare!!! succes maxim!!! si hai nu veniti cu penibila scuza ca nu ati avut de unde alege…asta livrati-o naivilor! nu aveti nici cel mai vag reper despre ce cere piata. locuiesc in Occident de peste trei ani si stiu ce spun. voi sunteti complet in alta realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media