Apariție spectaculoasă! Ianna Novac a îmbrăcat o rochie cu o partitură de Beethoven!

ianna 2 ianna 1

Ianna Novac a optat pentru o ținută albă, vaporoasă, cu o trenă impresionantă. Creația ce poartă semnătura designerului Ludmila Corlățeanu are un imprimeu cu o partitură muzicală veritabilă, aparținându-i compozitorului german Ludwig van Beethoven.
“Când am văzut această bluză, m-am îndrăgostit pe loc. Am știut din prima clipă că este perfectă pentru mine, m-am simțit ca și cum Ludmila mi-ar fi citit gândurile. Am îmbrăcat-o prima dată într-o emisiune la TVR și când am intrat în platou, toată lumea a rămas fără cuvinte”, spune Ianna.
Și, pentru că ținuta Ludmilei Corlățeanu a fost atât de bine primită de publicul Iannei, cele doua artiste nu se vor opri aici. Frumoasele moldovence pun la cale și alte surprize pentru iubitorii de muzică și modă, aceasta fiind prima colaborare de acest gen a cântăreței.
“Întotdeauna mi-a plăcut să mă implic în ținutele mele de scenă, pentru că știu că acest aspect contează foarte mult în cariera unui artist. Multe dintre rochiile, pe care le-am purtat, au la bază ideile mele, așa că, atunci când am cunoscut-o pe Ludmila nu am putut decât să mă bucur. Este la rândul ei o artistă, iar creațiile sale mi se potrivesc mănușă. Este firesc să nu ne oprim aici”, a declarat Ianna, cu zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media