Andreea Dogaru vinde rochia de mireasă de 9000 de lei!

Andreea Dogaru își vinde ținuta de la finalul colecției cu rochii de mireasă, pe care a prezentat-o în Dubai, în septembrie 2016. Vestimentația costă 9000 de lei, iar întreaga colecție a costat-o pe frumoasa creatoare de modă, nu mai puțin de 40 000 de euro.

Designerul Andreea Dogaru și-a scos la vânzare creațiile cu care i-a cucerit pe șeicii din Emiratele Arabe. Designerul a prezentat pentru prima dată rochii de mireasă în septembrie 2016, la un eveniment important de modă din Dubai. La finalul colecției a defilat Ramona Gabor, stabilită de ani buni în Dubai.

Acum, Andreea a scos la vânzare și rochia de mireasă purtată de sora Monicăi Gabor. Rochia costă 9000 de lei, fiind și cea mai scumpă din colecția amintita. ”Rochia pe care a îmbrăcat-o Ramona este accesorizată manual cu pele și are o trenă lunga de 3 metri”, spune tanara creatoare de moda, care a facut senzatie si la Bucharest Fashion Week. Rochia se găsește în incinta magazinului Cocor din Bucuresti, unde apreciatul designer a expus și alte rochii cu prețuri ce variaza între 25 de milioane și 45 de milioane. Și pentru că 1 martie bate la ușă, Andreea are tot felul de reduceri pentru doamnele și domnișoarele care achiziționează ținute de la ea în luna martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media