Andra este marea câștigătoare a Premiilor Muzicale Radio România

Andra a câștigat trei titluri importante în cadrul celei de-a 15-a ediții a Galei Premiilor Muzicale Radio România desfășurată pe scena Sălii Radio din București.

Considerată artista cu cea mai bună voce din România, Andra a câștigat în cadrul marelui eveniment premiile la categoriile “Cea mai buna voce feminină”, ”Cel mai bun videoclip” și “Piesa Anului 2016” pentru “Iubirea schimba tot”, single extras de pe cel mai nou material discografic al său.

Albumul “Iubirea schimbă tot” este disponibil în librăriile Cărturești, magazinul Muzica, benzinăriile Petrom.

“Sunt cea mai fericită! Nimic nu ar fi posibil fără echipa mea grozavă care mă face să mă simt puternică pe scenă! Le mulțumesc din suflet tuturor celor care mă ajută să fiu Andra, așa cum simt“, a mărturisit artista pe pagina ei de Facebook.

Fanii au apreciat vestea prin zeci de mii de like-uri și comentarii, imediat ce Andra a împărtășit cu ei entuziasmul și a postat primele fotografii de la eveniment.

Este a șasea oară când Andra castigă trofeul la categoria “Cea mai bună voce feminină” în cadrul Galei Premiilor Radio România, artista fiind nominalizată la această ediție a galei de opt ori. Alături de aceasta, la aceeași categorie, au mai fost nominalizate Delia, Feli, Nicoleta Nuca și Stela Botan.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media