Anamaria Prodan și medicul stomatolog Yazan Aq, premiați la Gala anului 2018

Impresara de Fotbal și specialistul în stomatologie estetică, Yazan Aq, și-au afișat zâmbetele perfecte, joi seara, în cadrul Galei Preformantei și Excelenței. Atât medicul cât și celebra sa pacientă au fost premiați în domeniile lor de activitate.

În fiecare an, are loc Gala Performantei și Excelenței, la Ambasador Events, în cadrul căreia se premiază oameni de succes din toate domeniile de activitate. Locația care a găzduit evenimentul a  strâns sub aceeași cupolă reprezentanți de soi din modă, din lumea medicală, business dar și din sport. De departe s-a remarcat Anamaria Prodan, la brațul bărbatului care a făcut-o să zâmbească larg, nimeni altul decât specialistul în stomatologie estetică Yazan Aq. După cum deja se știe, celebrul medic i-a asigurat un zâmbet a la Hollywood, cu fațete de ultimă generație. Cei doi s-au așezat la aceeași masă apoi au fost poftiți pe scenă pentru a-și ridica premiile. Anamaria Prodan a primit „Premiul de excelență în impresariat și manageriat / regina fotbalului românesc”. In timp ce doctorului Yazan Aq i-au fost recunoscute meritele cu Premiul de Excelență în implantologie și estetică dentară. Nu este de mirare acest premiu, având în vedere că în ultimii ani, la serviciile acestuia au apelat nenumărați pacienți printre care și vedete precum Ștefan Stan, Pepe, Conect-R sau Oana Radu Cât despre pacienta sa celebră, Anamaria Prodan, aceasta s-a remarcat și la capitolul „bine îmbrăcate”, și a făcut furori într-o rochie mulată pe forme, lungă până la gambe și de culoare gri sidef, marca Andra Țurcanu. Iar cel mai frumos accesoriu: zâmbetul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media