Admiral C4C a fost luat de poliție… din dragoste

Artistul de muzică Reggae Dancehall, Admiral C4C, explică de ce s-a aflat în situație de a fi înconjurat de polițiști într-un club de fițe. Cântărețul se afla, de fapt, într-un scenariu perfect în care filma cel mai nou videoclip al său, unde el joacă și rolul principal.

Artistul divulgă și câteva detalii despre acest videoclip care va apărea în curând. “Este o poveste de dragoste ca-n filme. În prim plan avem un tânăr care își caută cu sinceritate jumătatea, să trăiască împreună o iubire perfectă. El caută o persoană pe care să o poată iubi pentru tot restul vieții sale. Este acel model de dorit care atunci când găsește persoana potrivită nu ezită deloc în exprimarea și dovedirea dragostei lui față de persoana iubită în orice moment sau situație”, a explicat Admiral C4C.

Și, ca scenariul să fie complet, scena controversată cu pistoale, poliție și adrenalină prelungește suspansul până spre finalul videoclipului. Nicio poveste de dragoste nu se poate termina fără un final fericit, așa și noua piesă a lui Admiral C4C care ne face martori la un eveniment deosebit. El oferă un inel de logodnă iubitei sale într-un cadru romantic, care justifică toate eforturile tumultoase din secvențele anterioare.

Filmările au fost realizate în Cluj Napoca cu ajutorul partenerilor: After8 Club, Iulius Mall, Hotel Paradis, RedBull, Sinebyseila, Andrea Palko make-up & hair stylist.

Website: www.admiralc4c.com

Facebook: https://www.facebook.com/admiralc4cofficial

Instagram: https://instagram.com/admiralc4c/

Band Profile Facebook App: https://www.facebook.com/admiralc4cofficial/app_2405167945

Reverbnation: https://www.reverbnation.com/daadmiralc4c

NumberOneMusic: http://www.numberonemusic.com/admiralc4c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media