Adina Buzatu, vacanță ,,vinovată” pe Riviera Franceză

DSC_0053DSC_0068

Obișnuită să îmbine utilul cu plăcutul, adică munca și vacanța, Adina Buzatu a făcut zilele trecute o excepție în acest sens, lăsându-și pentru câteva zile treburile de-o parte și plecând pe Coasta de Azur la invitația unor prieteni care își sărbătoreau zilele de naștere.

Cunoscuta stilistă s-a bucurat timp de patru zile de peisajele și confortul de la malul Mării Mediterane, distrându-se împreună cu fiica ei, Sara și cu câțiva prieteni apropiați. Din programul ei de vacanță nu au lipsit nici vizitele la restaurante renumite pentru calitatea preparatelor lor, dar nici alergatul, dimineața pe plajă, menit să compenseze timpul pe care îl alocă zilnic la București pentru sport. Cu toate că a recunoscut că mini-vacanța i-a priit de minune, Adina Buzatu a mărturisit că s-a simțit vinovată pentru zilele în care a fost departe de activitatea celor trei magazine pe care le deține în București.

,,Revin cu mare drag mereu pe Riviera Franceză, îmi place clima, îmi plac locurile, curățenia, civilizația și felul de a fi al oamenilor. Cu toate acestea, n-aș putea să stau acolo pentru o vacanță în adevăratul sens al cuvântului, pentru că mă simt vinovată față de clienții care mă așteaptă la București. Și acum, când am ajuns în țară, direct de la aeroport am mers la magazin unde aveam stabilite mai multe întâlniri. Poate dacă aș fi lucrat în alt domeniu n-ar fi contat, dar în cazul meu este absolut necesar să fiu disponibilă atunci când oamenii au nevoie de mine, nu când am eu timp. E un principiu pe care l-am înțeles și aplicat mereu și sunt convinsă că mi-a fost de folos”, a declarat Adina Buzatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro