Adela Popescu va deveni iar mamă! Însărcinată cu al doilea băiețel

Adela Popescu va fi din nou mamă. Vedeta a făcut anunțul că va aduce pe lume al doilea copil! Informația a fost făcută publică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, când Adela a intrat în legătura telefonică cu mama ei!

Adela își dorea foarte mult să îi mai facă micuțului Alexandru, în vârstă de doi ani, încă un frațior, iar acum acest vis s-a împlinit. Pentru a da vestea întregii familii, Adela a pregătit un moment special chiar de ziua lui Alexandru. Întreaga familia a purtat tricouri înscripționate care sugerau trăirile lor în legătură cu vestea cea mare! Pe blog, Adela a a dezvăluit și că cel de-al doilea copil al său va fi tot băiețel.

„Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și despre o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră”, a declarat Adela.

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan mai au un băiețel, pe Alexandru, care a venit pe lume în urmă cu doi ani. Cei doi s-au căsătorit în august 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media