A făcut senzație în ultimul sezon de la “Vocea României” și a fost pe placul Loredanei și al lui Smiley!

LucianLucian la Vocea Romaniei

Lucian si LoredanaLucian Colareza

Acum lanseaza noul lui single , “Navego El Tiempo”, o melodie de dragoste in care cu siguranta se vor regasi foarte multe persoane!

A intors toate scaunele juriului la “Vocea Romaniei”, iar Loredana l-a numit latino lover-ul perfect! Il cheamă Lucian Colareza și spune perfect în spaniolă „corazon”. Loredana a reușit să-l seducă și l-a luat în echipa ei ca să o învețe cum să spună corect acel „s” din spaniolă. Mai mult decat atat, Lucian i-a cantat lui David Bisbal si l-a impresionat cu vocea lui, primind o imbratisare de la celebrul artist

Pentru ca iubeste muzica si sangele latin ii curge prin vene, Lucian Colareza lanseaza azi piesa “Navego El Tiempo”, in colaborare cu Sprint Music si columbianul Dany Mazo care l-a ajutat la compunerea acestei melodii si care, de asemenea, ii este si un foarte bun prieten. Tanarul constantean este fanul numarul 1 al lui David Bisbal si pare sa calce pe urmele binecunoscutului artist. Are multe de spus in muzica si isi continua cariera cu o balada de dragoste. Va place?

Piesa “Navego El Tiempo” o puteti asculta aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro