A cucerit lumea Disney! Un cunoscut designer de la noi, preferatul vedetelor pentru copii

Sabrina Carpenter in Ludmila Corlateanu Sabrina in Ludmila Corlateanu

Se pare ca anul acesta steaua norocoasa a Ludmilei Corlateanu straluceste mai puternic decat oricand. Dupa ce a imbracat nume mari de peste Ocean, ca Nicole Scherzinger, Tyra Banks sau Victoria Summer, iata ca acum designerul are din nou motive de bucurie. Una dintre cele mai cunoscute vedete Disney i-a ales creatiile pentru un pictorial memorabil intr-o publicatie de renume din America.
De curand, actrita si cantareata Sabrina Carpenter, starul din productia Disney “Girl Meets world” a pozat pentru Nation-Alist intr-o tinuta ce poarta semnatura Ludmilei Corlateanu. Rochia din dantela Chantilly pare desprinsa parca din povestile celebrului Walt Disney si ii vine de minune frumoasei Sabrina.
“Cand am primit fotografiile din revista a fost ca si cum ma uitam la o pagina din cartile cu povesti. Sabrina e de acolo, se potriveste foarte bine cu rochia pe care am facut-o, iar povestea lor este frumoasa impreuna”, a declarat Ludmila.
A devenit idolul unei generatii
Din momentul in care s-a lansat, Sabrina Carpenter a ajuns destul de repede la inimile tinerei generatii din lumea intreaga, datorita carismei sale, dar si a vocii calde. Blondina a primit primul ei rol in urma cu patru ani si de atunci a inceput sa isi construiasca treptat cariera la care a visat dintotdeauna. In luna iunie a anului trecut a devenit personajul principal din seria Disney Channel “Girl Meets World” si si-a lansat primul album din cariera. De aici, si pana in momentul in care adolescenta de doar 15 ani a devenit idolul a milioane de tineri nu a mai fost decat un pas, pe care Sabrina l-a facut extrem de natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro