5 actrite au purtat tinute semnate de designerul roman Lorena Sarbu la Gala Emmy 2015

Designerul roman Lorena_Sarbu(2) (1) Felicity Huffman wears Lorena Sarbu to Showtime's 2015 Emmy Eve Party Gina Rodriguez - Lorena Sarbu Lorena Sarbu Penelope Ann Miller wears Lorena Sarbu to the 2015 Primetime Emmy Awards Peyton List in Lorena Sarbu

Vedetele au defilat pe covorul roşu al Galei Primetime Emmy 2015 în creatiile designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. Printre cele care au stralucit pe covorul rosu in rochiile designerului s-au numarat: Felicity Huffman, Peyton List, Penelope Ann Miller, Gina Rodriguez si Beth Behrs.

Beth Behrs

Actrita a facut impresie pe covorul rosu la Gala Emmy din acest an cu o rochie scurta neagra semnata de designerul roman Lorena Sarbu.  Tinuta face parte din Colectia Resort 2015/201 by Lorena Sarbu.

 Felicity Huffman

Nu este pentru prima data cand actrita din celebrul serial „Neveste Disperate” a  optat pentru o creatie a designerului roman stabilit la Hollywood. Rochia neagra cu detalii fine de dantela a pus in valoare trupul bine lucrat al lui Felicity.

 Penelope Ann Miller

Nominalizata la Emmy anul acesta pentru show-ul „American Crime”,  Penelope Ann Miller a facut furori in rochia tip sirena cu aplicatii valoroase, din colectia Resort 2016, semnata de Lorena Sarbu.

 Gina Rodriguez

Gina  a ales din colectia designerului Lorena Sarbu o rochie roz din voal,  cu aplicatii care dau o nota speciala tinutei, in context cu evenimentul de amploare care are loc la Los Angeles in aceasta perioada a anului.

 Peyton List

Actrita a optat si ea anul acesta pentru o rochie semnata de Lorena Sarbu.  Peyton List a atras toate privirile in rochia ei scurta din matase cu dantela neagra. Tinuta face parte din Colectia Resort 2015/2016 by Lorena Sarbu.

Printre vedetele care au purtat ţinute semnate de Lorena Sârbu, designerul roman stabilit la Hollywood, se numără Jennifer Lopez, Liz Hurley, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Sofia Vergara, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan ,Toni Braxton şi multe alte nume cunoscute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei, lumeapresei.ro